Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Φωτορεπορτάζ από τον ετήσιο χορό μας!


Ανταποκρίθηκαν όλοι στο κάλεσμα της «ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ & ΘΡΑΚΙΩΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ» και γέμισαν την αίθουσα εκδηλώσεων του  Κ.Υ.Β.Ε Περιστερίου  όπου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ένωσης. 

Όλοι συγκεντρώθηκαν για να περάσουν μια βραδιά γεμάτη κέφι, χορό και όμορφες στιγμές.
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Απόστολος Καραπέτρος ευχαριστώντας τους για την παρουσία και για την στήριξη τους, ενώ στην ομιλία του ο κ. Καραπέτρος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την Τιτή Ντολαπτσή για την ανιδιοτελή και συνεχή προσφορά της στην Ένωση Μακεδόνων. 
Επίσης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη για την παραχώρηση της αίθουσας, όπως και τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου για την βοήθεια που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στην Ένωση. 
Τέλος, ευχήθηκε σε όλους καλή διασκέδαση και να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά! 
Το πρόγραμμα άνοιξε με το χορευτικό της Ένωσης υπό την καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου και λαογράφου Γιώργου Καλογράνα. 
Την συνεστίαση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, η εκπρόσωπος της πολυκλινικής Καλλιθέας και μέλος της Ν.Δ. Τιτή Ντολαπτσή, ο Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Περιστερίου Βασίλης Λώλος, ο επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου» Θοδωρής Σπηλιώπουλος, οι Αντιδήμαρχοι: Χαϊδαρίου Μόσχος Χουδελούδης, Αγίων Αναργύρων Θοδωρής Μαξούρας, Περιστερίου Τάσος Θεοδωράκος, οι Δημ. Σύμβουλοι: Μοσχάτου - Ταύρου Ζαμπία Γαβαλά, Περιστερίου Τάσος Καλιάφας, Σάκης Ζορπίδης, Μιχάλης Κακλαμάνος και  Αργύρης Αϊβάτογλου, η υποψήφια Δημ. Σύμβουλος Άννα Βασιλοπούλου, από το «ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ» η Αγγελική Στεργίου, ο εκπρόσωπος από τον ''Σύλλογο Φίλων Κώστα Καραμανλή'' Δημήτρης Κλεισιάρης και από το Περιφ. Τμήμα ΕΕΣ Περιστερίου η Στέλλα Δαγλαρτζή.
Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το Pitsouni City


































Δεν υπάρχουν σχόλια: